Satellite Race – Runoff 21.4.2023

Suomen Satellitti kilpailu päättyi 16.10.2022 ukkosmyrskyyn. Meillä ei kukaan voittanut kilpailua ja emme saaneet edustajaa yksilö MM-kisoihin Tenneseehen.

Halusin kilpailunjohtajana tehdä jotain asialla korvatakseni pettymyksen juoksijoille. Kirjoitin Lazarus Lakelle kirjeen ja sain häneltä nopeasti vastauksen. Saamme järjestää kolmelle satellittikisassa kierroksella 33 jäljellä olleelle juoksijalle (Aro, Jumisko ja Kivinen) uusinnan.

Uusinta juostaan Nummela BackYardin historian ensimmäisellä alkuperäisellä reitillä vuodelta 2019, joka lähtee kilpailunjohtajan kotipihasta Vihdin kirkonkylän kupeesta Koivissillalta. Reitti sisältää asvalttia, hiekkatietä ja polkua. Uusinta kilpailu starttaa pe 21.4.2023 klo 18:00 ja jatkuu kunnes meillä on voittaja ja edustaja MM-kilpailuun.

Tämä kilpailu ei vaikuta Suomen tulokseen joukkuekilpailussa vaan ratkaisee ainoastaan sen kuka on Suomenmestari ja kuka saa kultaisen lipun yksilö MM-kilpailuun Tenneseehen lokakuussa 2023. Jos ja kun juoksijat juoksevat yli 24 kierrosta niin nämä lasketaan virallisesti At-Large listalle mukaan.

Juha Seppälä

Reitti 6,7km ja noususumma n. 100m. Puolet asvalttia ja puolet hiekkatietä/polkua. Reitin polkuosuus on pehmeä märällä kelillä.