Artikkelit

Joukkue MM-kilpailu Nummelassa keskeytettiin kierroksella 33

Kierroksen 32 jälkeen Emil Söderlund keskeytti omista syistä ja Anton Aro, Juha Jumisko ja Visa Kivinen lähtivät kierrokselle 33. Pian kierrokselle lähdön jälkeen nousi Nummelanharjulle raju ukkosmyrsky. Myrsky kaatoi puita, lennätti kaiken tavaran vaakatasossa ja kaatoi kilpailun ajanottojärjestelmän antennit.

Kilpailu keskeyttiin kierroksella 33 ja pyrimme saamaan tästä nopeasti juoksijoille tiedon. Pidimme Lazarus Laken kanssa palaverin kolmen jäljellä olevan juoksijan kanssa. Meidän joukkuekilpailu todettiin katkenneeksi. Yksilökilpailuun annettiin mahdollisuus jatkaa 10h sisällä uudestaan tai lopettaa kilpailu. Kilpailijat eivät halunneet enää jatkaa kilpailua uudestaan myöhemmin.

Nummela BackYard Ultrassa 2022 ei siis ollut voittajaa. Tein tässä kilpailunjohtajana nopeassa aikataulussa vaikean päätöksen, mutta olen tyytyväinen että kukaan kilpailija tai toimitsija ei loukkaantunut.

17.10.2022

Juha Seppälä – Nummela BackYard Ultra kilpailunjohtaja

Yksi kaatuneista puista kisakeskuksen takana 10m juoksureitistä.

https://www.luoteis-uusimaa.fi/urheilu/5447491

Nummela BackYard 27.11.2021

Nummela BackYard oli 12h juoksukilpailu Vihdin Nummelaharjulla.

Nummelassa järjestettiin marraskuun lopussa 2021 BackYard henkinen 12h harjoituskilpailu, jossa juostiin 6,7km rataa max 12h ajan. Tapahtumaan osallistui 29 juoksijaa joista 11 meni kaikki 12 kierrosta läpi. Päivä oli kaunis ja aurinkoinen mutta aika kylmä (-8 astetta).

Kilpailu sujui hyvin ja osallistujilta tuli hyvää palautetta. Reitistä tykättiin todella paljon. Reitti koettiin kohtuullisen helppona, mutta kuitenkin mielenkiintoisena. Erityinen kiitos tuli runsaalle huollolle, jonka antimia oli hyvä nauttia lämpimässä Tarmonmajassa.