Joukkue MM-kilpailu Nummelassa keskeytettiin kierroksella 33

Kierroksen 32 jälkeen Emil Söderlund keskeytti omista syistä ja Anton Aro, Juha Jumisko ja Visa Kivinen lähtivät kierrokselle 33. Pian kierrokselle lähdön jälkeen nousi Nummelanharjulle raju ukkosmyrsky. Myrsky kaatoi puita, lennätti kaiken tavaran vaakatasossa ja kaatoi kilpailun ajanottojärjestelmän antennit.

Kilpailu keskeyttiin kierroksella 33 ja pyrimme saamaan tästä nopeasti juoksijoille tiedon. Pidimme Lazarus Laken kanssa palaverin kolmen jäljellä olevan juoksijan kanssa. Meidän joukkuekilpailu todettiin katkenneeksi. Yksilökilpailuun annettiin mahdollisuus jatkaa 10h sisällä uudestaan tai lopettaa kilpailu. Kilpailijat eivät halunneet enää jatkaa kilpailua uudestaan myöhemmin.

Nummela BackYard Ultrassa 2022 ei siis ollut voittajaa. Tein tässä kilpailunjohtajana nopeassa aikataulussa vaikean päätöksen, mutta olen tyytyväinen että kukaan kilpailija tai toimitsija ei loukkaantunut.

17.10.2022

Juha Seppälä – Nummela BackYard Ultra kilpailunjohtaja

Yksi kaatuneista puista kisakeskuksen takana 10m juoksureitistä.

https://www.luoteis-uusimaa.fi/urheilu/5447491